
NET4GAS s.r.o.  Purchase of Eletric Motor Compressor Sets for CS Jirkov

QA  

Printed on 15.9.20179:39

Page 

1/1

DATE QUESTION ANSWER

13.9.2017 1. What is the desired tender evaluation criterion in regard to 

the power consumption figures?

 

a) Compressor power, measured where? or 

b) Electrical power value measured @ Trafo input or Main 

Switch terminals?

1. It is foreseen that the measurement of electrical 

power value from EMCS shall be in the MV-Switchgear.

Please see also chapter 5.4 of MS-Specification: “For all 

current and voltage measurements, disconnect 

terminals and connection sockets for connection of 

external measurement devices shall be installed”.
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